Ghid Detox

Tot ce trebuie să ști înainte

după și mai ales în timpul Detox.

Introducere

Suntem încântați să știm că sunteți gata să includeți mai mult suc în viața voastră. În timp ce suntem cu toții încorporați în viața dvs. de zi cu zi, fie că este vorba despre o întâlnire „hai să luăm un suc”, un pod energetic care să vă conducă prin întâlniri între orele 10 - 15 sau doar un suc de țelină în fiecare dimineață, uneori avem nevoie de ceva mai mult decât asta pentru a ne ajuta să revenim pe drumul cel bun.

Curățenile noastre de o zi întreagă și posturile de suc de jumătate de zi sunt concepute pentru a oferi o anumită structură, astfel încât este ușor să mergeți pas cu pas, dar cu flexibilitatea pentru a vă schimba puțin lucrurile, dacă este posibil să saltați, săriți și să sări de-a lungul drumului.

Ca întotdeauna, vrem să facem o nutriție bogată accesibilă tuturor. Prin ghidare ușor de urmat, preț și, desigur, ingrediente de calitate de la fermă la sticlă, vi le aducem.

Beneficiile

Resetați-vă rutina

Umplerea corpului cu doar sucuri vă poate ajuta să luați notă de tiparele dvs. și să vă ajute la resetare.

Detox

Sucurile pot ajuta la eliminarea toxinelor din corpul dumneavoastră.

Vitamine și minerale

Hrănește-ți corpul cu nutrienți care susțin sănătatea, care te ajută să te simți cel mai bine.

O mai bună stare de bine

Bogat în antioxidanți și 100% pe bază de plante, simțiți-vă cel mai bine obținând nutrienții de care aveți nevoie.

Pași de urmat

Cum mă pregătesc înainte de un Detox?

Cu aproximativ 2 până la 3 zile înainte de începerea Detoxului, încearcă să reduci cofeina, alimentele procesate, zaharurile adăugate și alcoolul, pentru a te ajuta să începi mai ușor un Detox.

Dar în timpul Detox ?

  1. Respectați regula de două ore! Începeți ziua consumând primul suc plin și încă unul la fiecare două ore.
  2. Adăugați un Boost. Adăugați Shot-urile premium de Aloe Vera și clorofilă la orice curățare. Puteți să-l puneți în apă pentru a adăuga un impuls hidratării sau să-l faceți ca un boost în timpul zilei!
  3. Exercițiu ușor. Simte-te liber să te bucuri de exerciții ușoare până la moderate, dar, mai ales, ascultă-ți corpul!

După Detox ?

Ați făcut-o! Ar trebui să simțiți un sentiment imens de realizare în acest pas pentru a vă îmbunătăți. Reveniți pe pista care vă va ajuta să simțiți în continuare beneficiile și să maximizați eficacitatea acestuia.

Cu cât reintroduceți mai ușor alimentele în dieta dvs., cu atât tranziția va fi mai lină. S-ar putea să descoperiți că doriți doar o salată verde cu frunze sau o masă pe bază de plante cu grăsimi sănătoase.

Aveți întrebări suplimentare pe care nu le vedeți aici? Trimiteți-ne un e-mail la salut@NaturoJuice.ro

Detox pentru întreaga zi

Bună, văd că sunteți gata să vă angajați la curățarea zilei! Ce presupune? Ei bine, include 6 sucuri pe zi, fără mese suplimentare, pentru a oferi sistemului digestiv o pauză și livrarea de vitamine și minerale în corpul dumneavoastră. Când te trezești, bea primul suc și bea fiecare suc ulterior la fiecare două ore după aceea. Nu uitați să rămâneți hidratat și să beți apă pe tot parcursul zilei.

Classic Detox

Acesta este pachetul nostru Classic. Cu el găsești echilibrul perfect între wellness și plăcere – potrivit și pentru cei experimentați dar mai ales pentru cei curioși să încerce.

Consumați în urmatoarea ordine:
1. Spicy Goji
2. Ginger Shot
3. Kale Boost
4. Chia Lemon
5. Caju Pump
6. Pina Green
7. Naturo Juice

Gentle Detox

Cu un amestec suplimentar de nuci, acest produs de curățare are mai multe proteine și calorii decât celelalte produse de curățare pentru a vă ajuta să vă alimentați pe parcursul zilei.

Consumați în urmatoarea ordine:
1. Limonadă cu Zmeură
2. Black Shot
3. Pina Green
4. Chocado
5. Chia Lemon
6. Kale Boost
8. Ginger Shot
9. Naturo Juice
10. Caju Pump
11. Limonada cu Lavandă

Green Detox

Pentru cei cu experiență, această curățare include cea mai mare cantitate de sucuri verzi și are cel mai mic număr de zaharuri și calorii naturale din programele noastre de curățare de o zi întreagă.

Consumați în urmatoarea ordine:
1. Black Shot
2. Pina Green
3. Chia Lemon
4. Kale Boost
5. Caju Pump
6. Ginger Shot
7. Green King
8. Green Shot
9. Chia Lemon
10. 50 shades of Green
11. Limonada cu Lavandă

Detox pentru o jumătate de zi

Nu sunteți gata pentru o curățare de o zi întreagă? Nu-l transpirați! Ușurați-vă în curățarea cu o jumătate de zi de sucuri. Iată cum funcționează: veți bea 4 sucuri + 1 foc pe tot parcursul zilei de la micul dejun până la prânz și vă veți bucura de o masă pe bază de plante la sfârșitul zilei. La fel ca și Curățenia noastră de o zi întreagă, beți primul suc când vă treziți și altul la fiecare două ore după aceea. Adăugați fotografia dvs. ori de câte ori aveți nevoie de un plus de impuls! În cele din urmă, încheiați postul cu o masă nutritivă pe bază de plante, cu grăsimi și proteine sănătoase. Nu uitați să rămâneți hidratat și să beți apă pe tot parcursul zilei.

Kit Classic

Cu un extra gust de fructe, acest kit îți oferă calorii și vitamine în plus pentru ca tu să reziști întreaga zi.

Consumați în urmatoarea ordine:
1.Tropic
2. Citrus
3. Pina Kiwi
4. Teddy
5. Ginger Shot

Kit Boost

Cel mai popular kit al nostru. Perfect pentru cei ce vor un echilibru între eficiență și gustul grozav de fructe.

Consumați în urmatoarea ordine:
1. Apio Buum
2. Naturo Juice
3. Teddy Pop
4. Spicy
5. Ginger Shot

Kit Green

Acest kit conține cele mai multe sucuri verzi și, totodata, este programul cu cea mai scăzuta cantitate de zahar.

Consumați în urmatoarea ordine:
1. Pina Green
2. Tropic Green
3. Tonic Green
4. Citrus Green
5. Ginger Shot

Câteva întrebări pe care le-am primit

Dacă aveți întrebări în orice moment, nu ezitați să intrați în legătură cu noi.
Noi suntem aici cu tine la fiecare sorbitură!

Stai putin, voi sunteți doctori?

Nu, nu suntem doctori. Acesta nu este un detox ghidat medical. Vă rugăm să vă adresati medicului dacă sunteti preocupat de faptul că un detox este sigur pentru dumneavoastră.

Este detox-ul pentru oricine ?

Nu credem că detox-ul este ideal pentru toată lumea. Nu vă recomandăm detox dacă sunteti gravidă, alăptati sau aveti vârsta sub 18 ani. Dacă aveti o afectiune medicală, luati medicamente pe bază de retetă sau aveti orice îndoială cu privire la faptul că detox va fi sigur, vă sfătuim cu tărie să discutati cu medicul dumneavoastră.

Este detoxul singura modalitate de a beneficia cu adevărat de suc?

Absolut nu! Suntem mari sustinători ai ceea ce numim sucuri de agrement. Definim acest lucru ca suc de băut ori de câte ori apare starea de spirit, pentru că are un gust bun, te face să te simti bine și e bine pentru tine. Înlocuirea cafelei sau a gustării cu un suc verde reprezintă o modalitate foarte durabilă de a începe integrarea sucului în ritmul zilnic.

Pot să beau apă în timpul detox?

Da. Să rămâi hidratat în timpul detox este extrem de important. Ar trebui să beti apă înainte și între fiecare suc. Vă recomandăm să așteptati aproximativ 30 de minute între apa potabilă și suc, pentru o absorbtie maximă a nutrientilor. (Fiti pregătiti să mergeti la toaletă foarte mult.)

Pot să beau cafea?

Vă recomandăm să nu includeți cofeina în timpul Detox, dar înțelegem că cafeaua ar putea face parte din rutina ta de zi cu zi. Dacă vrei să păstrezi cafeaua ca parte a rutinei în timpul Detox - este ok!

Dar ceai din plante?

Da, vă recomandăm să beti ceai din plante pe parcursul zilei. Acest lucru este recomandat în special dacă este rece afară. Puteti descoperi că detox determină căderea termometrului interior și că este important să vă mentineti cald. Dacă vă simtiti rece rău, vă recomandăm să purtati un strat suplimentar și / sau o eșarfă pe tot parcursul detox.

Următoarele ceaiuri pot fi utile în timpul detox: - Lămâie: sustine sistemul imunitar - Ghimbir: calmează stomacul, sprijină sistemul imunitar și încălzește corpul - Hibiscus: sustine nivelurile de zahăr din sânge - Măceșe: Este bogata in vitamina C - Rădăcină de păpădie: sustine dezintoxicarea.

Pot să muncesc în timpul Detox ?

Nu vă faceti griji, nu va trebui să vă petreceti durata detoxului pe o canapea cu felii de castravete peste ochi! Dacă te pregătești în mod corespunzător ar trebui să poti să duci viata ta normală. Cu toate acestea, programati-vă detox într-un moment în care puteti să ascultati nevoile corpului dumneavoastră și să le urmati. Saptamana cea mai aglomerata si mai stresanta a anului nu ar fi momentul potrivit pentru un detox. Va trebui să dormi mult.

Pot să fac exercitii / sport / mers la sală ?

Este important să continuati să vă mișcati în timpul detox, dar luati-o ușor. Încercati să înlocuiti cardio de mare intensitate cu o plimbare, înot sau o sesiune de yoga delicată.

Dacă îmi este foame în timpul detox?

Multi dintre noi am fost surprinși să observăm că nu simtim că ne este atât de foame cum ne-am fi așteptat în timpul unei cure detox. Mai mult decât foamea adevărată, observăm că ne lipsește ideea de a mesteca. Noi adăugăm special Chia Lemon pentru că semintele de chia contin proteine, fibre și grăsimi sănătoase - și cumva trebuie să "mestecati" apa. Dacă simtiti foamea reală, mâncati ceva! Încearcă ceva ușor, cum ar fi legume crude, o mână de seminte crude, și / sau o supă de legume simplă. Vă rugăm să nu vă gândiți la aceste gustări ca la o "renunțare" - cura detox nu este despre testarea voinței voastre. Luați reperele din corpul vostru și faceți ceea ce vă se potrivește mai bine pentru tine.

Cum rămâne cu fibrele?

Este foarte important să ai suficiente fibre în timpul curei detox pentru a vă asigura că aveți “mișcările” zilnice ale intestinului. Avem inclus un Chia Lemon în cura noastră, deoarece semințele de chia conțin atât fibre solubile cât și insolubile (totodată fiind o proteină completă) și sunt utile pentru eliminare.

Sucurile trebuie să rămână reci în timpul curei Detox?

Da. Sucurile noastre și laptele de nuci sunt în întregime crude: ele sunt nepasteurizate, nu folosim HPP (prelucrarea la presiune înaltă) și nu conțin conservanți. Prin urmare, este extrem de important să le puneți în frigider imediat după primirea acestora.

În ce ordine trebuie să beau sucurile?

În lista de la începutul acestui ghid avem o ordine sugerată. Recomandăm începerea zilei cu o limonadă ușor picantă pentru a vă ajuta să vă treziți sistemul. Continuati cu Kale Boost când ziua de lucru începe să vă stimuleze energia. Încet, încet poti trece la Chia Lemon pentru a aduce în corp acele fibre de care ai nevoie. Ca orice altceva în acest ghid, vă rugăm să vedeți aceste schițe ca sugestii, nu ca reguli - faceți ceea ce vă convine.

Încă ai întrebări ?

Dacă aveți întrebări în orice moment, nu ezitați să intrați în legătură cu noi.
Noi suntem aici cu tine la fiecare sorbitură!

Hai pe la noi

Nicolae Bălcescu 7, vis-a-vis Împăratul Romanilor

Scrie un mesaj

Trimite-ne un email pe salut@naturojuice.ro

Hai să povestim

Dă-ne un telefon atunci când poți (0758) 576 832