Sănătate din natură în fiecare picătură.

Naturo Juice este o companie românească, de manufactură, ce produce artizanal sucuri sănătose, doar din fructe și legume.

Povestea noastră

Totul a început din pasiune

Ne-am dorit încă de la bun început să putem oferi și altora sucurile proaspete, smoothie-urile pline ochi de fructe și micile deserturi raw, așa cum le făceam noi acasă.

Doar fructe și o misiune foarte sinceră se află în spatele acestui business de familie: dacă noi nu l-am bea sau consuma, atunci nu vrem să-l vindem nici altora.


Din grijă pentru tine și pentru toți cei dragi

Inspirați doar de fructe și legume proaspete, am dezvoltat rețetele colorate din spatele produselor Naturo Juice. Avem pentru tine și toți cei dragi un curcubeu (la propriu) de sticle cu sucuri presate la rece, organice, făcute din ingrediente cultivate local și ne mândrim cu ele.

Dedicați celor cu intenții bune

Lasă în urmă obiceiurile nesănătoase și oferă-i corpului tău nutrienți ușor de asimilat din sucurile noastre organice, presate la rece și preparate integral din fructe și legume.

Învață alături de noi cum să îți construiești o rutină plină de obiceiuri pe care abia aștepți să le practici.

Momentele noastre

Trăim cu bucurie și multă emoție fiecare realizare oricât de mică. Orice pas ne aduce mai departe de misiunea noastră. Viitorul trebuie să fie privit cu mult entuziasm. Avem multe planuri, avem multe idei.

Mai 2015

Am deschis cu mută energie și pasiune prima noastră locație.

Decembrie 2017

Am deschis cea de-a doua locație. Un concept total nou, fresh.

Iunie 2018

Deschidem la Sibiu, unde pe lângă sucuri & smoothies producem și servim deserturi raw vegane.

August 2018

Naturo Juice® — devine marcă înregistrată la OSIM.

septembrie 2018

Sănătate din natură în fiecare picătură® — devine mărcă înregistrată la OSIM.

Martie 2019

Începem să servim Salate, Supe creme, Avocado Toast, Deserturi raw vegane

La Naturo Juice mi-am dorit să încurajez un stil de viață sănătos. Să fim aproape de el. Să fim un exemplu. Facem asta simplu, direct în fața ta.

Co-Founder

Mariana Neagu

Cu fiecare zâmbet pe care putem să-l punem pe fața unui copilaș ce ne trece pragul pentru prima dată, înțelegem de ce am început să facem asta. Stilul de viață sănătos trebuie să fie distractiv, să fie simplu, natural. Doar așa putem influența în bine noua generație.

Co-Founder

Denis Neagu

Misiunea noastră să îți oferim un stil de viață, o gustare sănătoasă și produse bune-pentru-tine!

Organic.  Fără OMG.

Băuturile noastre sunt preparate în totalitate din ingrediente organice: Fără OMG, crescute fără chimicale, pesticide sau erbicide, ideale pentru sucuri sănătoase și o planetă la fel de sănătoasă. Alegem doar produse crescute la fermele locale de lângă Sibiu și le dăm o a doua șansă și legumelor și fructelor pătate sau lovite, care nu trec proba de frumusețe, dar o câștigă detașat pe cea a gustului.

Doar din fructe și legume

Fructele și legumele sunt unica sursă de inspirație și unicele ingrediente pentru sucurile noastre. Proaspete și crescute cu grijă, doar fructe și legume. Este felul nostru de a-i purta corpului de grijă de a ne bucura de roadele pământului.

Cu drag în inima Transilvaniei

Ținem foarte mult la procesul nostru de preparare a sucurilor și la ingredientele crescute local, sănătoase și sustenabile. Ne inspirăm de la producătorii locali și lucrăm cu cele mai proaspete și atent cultivate fructe și legume. Nu ne încurcăm cu aditivi și conservanți, ci ne bazăm cu totul în dulceața și aromele ingredientelor crescute aici, în inima Transilvaniei.

Fermierii locali, partenerii noștri

Am bătut palma cu fermierii locali ca să ne asigurăm un ciclu vertical de producție: fructe și legume cultivate în mărginimea Sibiului, livrate mereu proaspete în inima orașului, la Naturo Juice. De aici ne ocupăm să îți pregătim sucuri artizanale, gustoase și hrănitoare care să facă cinste ingredientelor pe care le au în compoziție.