CategoriesHealthy Foods Lifestyle

5 smoothies care-ți vor da un boost de energie

sucuri naturale

Atunci când ești lipsit de energie, orice sarcină pare mult mai obositoare. De aceea, la Naturo, luăm sănătatea organismului tău în serios și gândim “rețete magice” prin care să-i oferim toți nutrienții de care are nevoie.

 

Iar aceste rețete se regăsesc și în cele 5 smoothies excelente pentru oricare moment al zilei, despre care-ți vom vorbi mai jos.

1. Afino Plus

Chiar dacă afinele sunt vedetele în acest smoothie, nu putem neglija rolul portocalei, al mărului și bananei, care împreună îi dau gustul magic.

 

Așadar, dacă îți plac combinațiile îndrăznețe de fructe și vrei un smoothie care să-ți asigure porția de nutrienți și vitamine de care ai nevoie, Afino Plus își va face treaba excelent.

2. Avo Berry

Ingredientul secret al acestui smoothie este mixul dintre laptele de cocos și avocado. Datorită lui, Avo Berry este extrem de cremos și sățios.

 

Iar în combinație cu dulceața portocalelor și fructele de pădure acrișoare – cum ar fi zmeura sau afinele – devine o adevărată explozie de arome.

155D7505-BE4F-408B-A775-5C0554DF7834

3. Teddy Mango ​

Poate că numele îți e cunoscut de la băutura pe care aproape toți copiii o adoră. Totuși, în Teddy Mango vei găsi doar fructe și legume proaspete.

 

Mixul colorat de portocală, măr, morcov și mango te îndeamnă să-l iei cu tine peste tot, știind că va fi aliatul tău în zilele în care energia nu-ți e la cel mai înalt nivel.

4. Tropic Plus

Dacă îți lipsesc zilele de vară, atunci acest smoothie te va duce instantaneu cu gândul la o plajă însorită.

 

După cum probabil ți-ai dat seama și din nume, Tropic Plus vine cu o combinație delicioasă de măr, ananas și banană, de care o să te bucuri până la ultima picătură.

5. Green Mango

Ne-am gândit să-ți prezentăm și un super smoothie. Ce îl face atât de ‘super’? Tot ce folosim în prepararea lui (măr, kale, ananas, avocado și mentă) este gândit pentru a-ți ajuta atât metabolismul, cât și mintea să funcționeze la cote maxime.

 

Prin urmare, în Green Mango vei găsi antioxidanții și super alimentele de care organismul tău are nevoie.

3571D1F0-6ABB-4E04-BB3F-8E18CE63E0AC

Cel mai probabil, ritmul alert te împiedică uneori să-ți menții un stil de viață sănătos. Pentru că prepararea meselor și a băuturilor necesită timp, răbdare, dar și cunoștințele necesare. Vestea bună e că de băuturi ne ocupăm noi, la Naturo Juice.

 

Tot ce trebuie să faci este să ne vizitezi fie în magazin, fie pe site și să-ți alegi sucurile naturale care crezi că ți se potrivesc. Dacă vrei să-i dai un restart organismului tău poți apela și la un program detox. Spor la sănătate!

 

sursă foto: unsplash.com 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *